چراغ دفنی

چراغ دفنی

به عنوان یک پیمانکار روشنایی میبایست باتوجه به هر ویژگی های هر پروژه راه حل های متفاوتی برای روشنایی در نظر گرفت. چه باید کرد اگر به نورپردازی برجسته نیاز داشته باشیم ولی امکان نصب چراغ، بالای سطح را نداشته باشیم و یا بخواهیم از پایینترین سطح ممکن نور را به بالا بتابانیم راه حل چیست؟ راهکاری که برای پاسخ به این سوال به ذهن می آید استفاده از انواع چراغ دفنی است. ولی چراغ دفنی چیست ؟ در ادامه به بررسی عملکرد این نوع از چراغ و نورپردازی می پردازیم:

 

ویژگی چراغ دفنی با کیفیت:

یکی از نکات مهم در انتخاب چراغ دفنی توجه به مرغوبیت فلز استفاده شده در بدنه آن است که باید ضد زنگ و رسانای خوب حرارت باشد.به دلیل اینکه چراغ دفنی روشن گرما تولید میکند باید برای جلوگیری از آسیب ساختار داخلی باید نوع طراحی آن به گونه ای باشد که این گرما به میزان کافی از آن گرفته شود. به علت همین موضوع بدنه چراغ دفنی باید از آلومینیوم با خلوص کافی ساخته شده باشد. این گرما به واسطه بدنه آلومینیومی به  اطراف چراغ که داخل زمین است هدایت و دفع می شود. با توجه به شرایط محیطی، این نوع چراغ باید زاویه تابش مناسب و شدت نور کافی داشته باشد.

موضوع دیگر که باید به آن توجه داشت نوع تکنولوژی مورد استفاده در چراغ دفنی است که باید به گونه ای باشد که کمترین اتلاف انرژی الکتریکی را داشته باشد و بهتر است که این نوع چراغ دارای IP 67 باشد که این ضریب بیانگر ضد آب بودن محصول است.

همینطور باید در آن از پیچ استیل و واشر سیلیکونی که مقاوم در برابر فشار و تفاوت دمایی است استفاده شود.

گلند چراغ دفنی  (قسمتی که وظیفه آب بندی کابل چراغ به بدنه را دارد) باید از جنس برنج(آبکاری شده با کروم نیکل و یا آب استیل ) باشد تا از نفوذ آب در عمق جلوگیری کند. از دیگر موارد مهم در انتخاب چراغ دفنی مناسب فرآیند نصب آسان،دمای رنگ نور مناسب با محیط و ظاهر زیبا  می باشد.

 

مزایای نورپردازی با چراغ دفنی :

نورپردازی از داخل زمین با چراغ های دفنی بیشتر در پروژه های تجاری محبوب است. جایی که فعالیتهای جاری به چراغ ها صدمه میزند بعنوان مثال فعالیتهای مربوط به نگهداری از چمن و گیاهان در پارکها ، عبور و مرور خودرو و دوچرخه سواری  و پیاده روی استفاده از این روش روشنایی باعث میشود آسیب ها به حداقل ممکن برسد .البته در فضاهای مسکونی بزرگ نیز از این نوع نورپردازی استفاده می شود.

همینطور وقتی می خواهیم امتداد یک مسیر و سازه را روشن کنیم و وجود چراغ های سطحی  منظره خوبی را ایجاد نمیکند از چراغ دفنی استفاده میکنیم.

و همینطور در جاهایی که نیازمند نورپردازی برجسته و narrow تری هستیم استفاده از ان چراغ توصیه می شود.

در مجموع چراغ‌های دفنی راهی کاربردی و در عین حال بادوام، برای برجسته کردن طراحی منظره، پاسیو، استخر و هر منطقه بیرونی دیگری ارائه می‌دهند.

 

برخی از معایب چراغ دفنی :

همانطور که نورپردازی با این نوع چراغ دارای مزیت هاییی است اما باید از معایب آن آگاه باشید. آگاهی از این موارد میتواند به تصیم گیری در خرید و مشاوره کمک کند.

چراغ های دفنی ممکن است ویژگی های مشابه داشته باشند اما در هنگام نصب یا هدایت نور، انعطاف پذیری یکسانی ندارند. مکان را با دقت انتخاب کنید چرا که پس از نصب ،جابه‌جایی آن ها آسان نیست. شما می توانید از ۹۰ درجه شیب ۱۵ درجه ایجاد کنید – و می توانید این کار را در دو جهت انجام دهید، جلو و عقب – اما این مانند یک نور برجسته نیست که به شما امکان می دهد هر زاویه را در هر جهتی انتخاب کنید.

اگر مکان مورد نظر نصب زمین محکم و مقاومی است ممکن است نصب چراغ دفنی مناسب آن محیط نباشد  زیرا حفر آن ممکن است دشوار و هزینه بر باشد.

وسایل داخل زمین در تمام فصول نیاز به نگهداری دارند. باید  سطح آنها را پاکیزه نگه دارید و از قرارگیری بریده‌های چمن، برگ‌ها، برف و غیره روی آنها جلوگیری کنید.. همچنین اگر داخل زمین چمنی قرار گرفته اند، باید اطراف آنها را اصلاح و مرتب کنید.

چراغ دفنی را در چه جنس زمین هایی میتوان استفاده کرد؟

در حالی که بتن، خاک نرم و چمن معمولی ترین کاربردها برای چراغ های داخل زمین هستند،ولی تنها گزینه های پیش رو نیستند.  پارکت ها و زمین سنگ فرش شده و مسیرهای آجری و سنگی نیز میتوان از چراغ دفنی استفاده کرد.درست است که نصب این نوع چراغ در این مسیرها کار بیشتری برای نصب بطلبد. مشاوره با متخصص های حوزه روشنایی میتواند در این زمینه راهگشا باشد.

 

خرید چراغ دفنی :

جهت کسب اطلاعات از قیمت چراغ دفنی، خرید و یا در صورت داشتن هر گونه سوال و ابهام و یا همچنین عدم رضایتمندی کافیست با کارشناسان فروش و ارتباط با مشتریان شرکت صنایع روشنایی نورجم به شماره ۰۲۱۶۶۳۴۲۱۱۵ و ۰۲۱۶۶۷۱۳۰۲۲ تماس بگیرید و یا از طریق نشانه چت واتس اپ در وبسایت با ما ارتباط برقرار کنید. لازم به ذکر است زمان تحویل کالاپس از ثبت نهایی سفارش ، ۲۴ الی ۴۸ ساعت بعد خواهد بود.